вівторок, 12 грудня 2017 р.

"Вивчи правила пожежної безпеки та розкажи їх членам своєї родини"
      Питання пожежної безпеки для дітей і підлітків дуже важливі, тому батьки, вихователі, керівники гуртків і вчителі повинні приділяти належну увагу цьому питанню.
         З 17 по 22 жовтня 2017 року в Ріпкинському районному Центрі дитячої та юнацької творчості було проведено тиждень безпеки життєдіяльності, в рамках якого 18 жовтня відбувся виховний захід з правил пожежної безпеки для вихованців закладу під назвою «Вивчи правила пожежної безпеки та розкажи їх членам своєї родини». У цікавій та доступній формі вихованці Центру ознайомилися з основними вимогами правил пожежної безпеки при перебуванні в навчальному закладі, в бібліотеці, в побуті тощо. Діти із задоволенням брали участь у вікторинах "Відгадай-ка", "Будь обережний з вогнем", активно відгадували загадки на пожежну тематику.

         На захід завітали працівники Ріпкинського районного відділу управління ДСНС України в Чернігівській області. Перш за все розповіли дітям про правила безпеки у випадку різних ситуацій, які можуть трапитися, коли поруч не буде дорослих: під час виникнення пожежі, у випадку виявлення вибухонебезпечного предмета. Розповіли про причини та наслідки пожеж, про небезпеки, які підстерігають їх при експлуатації електричних, газових приладів, забавках із сірниками чи запальничками. Учасники заходу із захопленням слухали спеціалістів та задавали безліч питань, які їх турбували.

Немає коментарів:

Дописати коментар