вівторок, 19 грудня 2017 р.

Всі чекають, виглядають Чудотворця Миколая!


Всі чекають, виглядають Чудотворця Миколая!


У холодну зимову пору, коли сніги засипають землю, коли ночі довгі, а дні короткі, українські діти з нетерпінням  чекають на   одну незвичайну ніч – ніч, коли до них приходить  Святий Миколай.  Сивобородий, у довгій золотавій киреї, він заходить до кожної хати і кладе дітям у черевички або під подушки свої пречудові небесні гостинці. Правда, розбишакам Святий Миколай дарує хіба що прегарного прутика, бо з неба він бачить кожного з нас і добре знає, хто чемний, а хто й не дуже... 
З нетерпінням чекали Святого Миколая вихованці нашого Центру. Для найменших, вихованців школи раннього розвитку дитини дошкільного віку «Малятко», культорганізатор закладу Бондаренко С.М. разом з керівником гурткової роботи Ковбасою О.М. провели казковий квест. Діти, щоб знайти подарунки від Святого Миколая, які «налякались та поховались», шукали листи-підказки. 


А знайшовши їх усі, знайшли і Святого Миколая. 





Він роздав дітям цукерки, а вони розказали йому вірші та заспівали пісеньку.



Старші вихованці стали учасниками святкового дійства «Всі чекають, виглядають Чудотворця Миколая» та розважально-ігрової програми «У колі друзів». Зірочки разом із місяцем привели Святого Миколая на свято. 


Навіть чортик не став їм на заваді, бо янголи-охоронці знайшли зірочку, що заблукала, і вона своїм сяйвом освітила дорогу. 



А потім були ігри та розваги, пісні, танці та море солодощів.








 Всі задоволені та щасливі залишали свято! Святий Миколай побажав усім дітям Божої ласки та любові, миру та злагоди:
Будьте добрі й завжди щирі,
Живіть в злагоді та мирі.
Мамі й татку помагайте,
Менших ви не ображайте.
Швидко мчиться часу лік,
Знов прийду я через рік.
На велике світле свято.
З Миколаєм вас, малята.  

Немає коментарів:

Дописати коментар