пʼятниця, 12 січня 2018 р.

Талановиті діти. Волков Денис

Рубрика «Талановиті діти»
Волков Денис
             Здавалося, що малювати любив завжди. В пам’яті  залишився найперший малюнок. Він був змальований з військової енциклопедії, яка вразила хлопчика, у 6 років. І коли батьки побачили картину середньовіччя, на якій було зображено обстріл міста, повідомили синові, що в нього талант і всіляко сприяли його розвитку.
         У 8-9 років Дениса повністю захопило графіті. Виходило непогано і це надавало сили рухатися далі.
          У 5-6 класі з’явились роботи акварельними фарбами, гуашшю,олівцями. Почав відвідувати гурток «Прикладні мистецтва». Неодноразово був переможцем виставки-конкурсу  обдарованої молоді Ріпкинщини «Країна майстерності». Вчився малювати зображення людей, які виникали у стилі японських коміксів «манго».
     У 8 класі я як керівник гуртка запропонувала Денису спробувати намалювати картину олійними фарбами на полотні. Тепер їх близько десяти. Всі вони були подаровані родичам і друзям.
         Зацікавлювали й різноманітні конкурси. Так робота у техніці імітація вітражу «День і ніч», картина акриловими фарбами «Крим наш»» зайняли призові місця.  Останні картини маслом на деревині були оцінені на обласних конкурсах. Картина «Повінь  в селі Кам’янка Ріпкинського району» принесла юному художникові І місце на Всеукраїнському конкурсі «Знай і люби свій край» в Києві.   
      Спробував картини поєднувати з ліпленням «холодним фарфором» та покривати все лаком. Такі роботи були оцінені на виставках та конкурсах. Було випробувано пастель, за допомогою якої було намальовано будинки, осінні пейзажі.
       Найулюбленіший матеріал – це олівець, графіка «забирає» майже весь вільний час.
        Та маючи ціль стати художником, вступати після 9 –го класу до художніх закладів в Києві чи Одесі, читає відповідну літературу, як малювати обличчя та тіло людини. Як нема улюбленої пісні, бо слухає багато різної музики, так немає і улюбленої картини – всі подобаються, бо кожна вимальовувалась з великою кількістю терпіння, працелюбства. Є надія, що в житті цього юнак складеться  все саме так, як він того хоче.  
                                                                           Валентина Василівна Дем’яненко,
                                                                    керівник гуртка "Прикладні мистецтва"  




   
                                                                                               
                                                                                                   

Немає коментарів:

Дописати коментар