понеділок, 17 вересня 2018 р.

День відкритих дверей!


День відкритих дверей «Країна дитинства збирає друзів».
Щорічно, тільки-но літо передасть естафету осені, Центр дитячої та юнацької творчості гостинно відкриває двері і запрошує усіх бажаючих у чарівний світ творчості та таланту.
13 вересня відбувся один з найяскравіших традиційних заходів  - День відкритих дверей «Країна дитинства збирає друзів». Учасниками заходу стали вчителі та учні Ріпкинської гімназії та Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ст. №2.



     Усіх присутніх з початком нового навчального року привітала директор закладу  Тетяна Михайлівна Лях. Вона підсумувала, що  ми зробимо все для того, щоб наш  Центр завжди був чарівною казкою дитинства для всіх його вихованців.
Творчі колективи демонстрували свої таланти.  Із задоволенням  насолоджувались присутні виступами солістів вокального ансамблю «Дзвіночок» та «Гармонія». Поринули у світ танцю з хореографічними колективами «Амріта», гуртком пантоміми.

З виставкою робіт декоративно-ужиткового та прикладного мистецтва  ознайомила присутніх методист закладу Олена Миколаївна Ковбаса. Діти зачаровано милувались роботами вихованців минулого року, переможців районних, обласних та  Всеукраїнських виставок.


На дітей чекали майстер-класи, де  разом з досвідченими педагогами всі бажаючі  мали змогу  самі стати учасниками виготовлення робіт. Це і  «Ізоплетіння», керівник Люлько А.В., гурток образотворчого мистецтва, керівник Вороніна О.М., гурток «Витинанка», керівник Логінова О.О., гурток «Прикладні мистецтва», керівник  Дем,яненко В.В.




        Присутні з задоволенням співали в караоке,  активно виконували музичні фізкультхвилинки.
Задоволені, сповнені  яскравих вражень діти залишали заклад, щоб вже наступного дня повернутися його вихованцями.

Немає коментарів:

Дописати коментар